Za znani ljubljanski hotel smo izdelali več štokanih betonskih korit izdelanih iz belega betona. Betonska korita so dimenzij reda 1m x 1m x 1,3m. Primerna za rože velikanke in drevesa.

Če potrebujete tako velika korita tudi sami, zdaj veste kje jih najdete. Izdelujemo tudi betonske izdelke po vaših željah, za več info +386 (41) 625 196 - Rok

Pričeli z izdelavo prvih izdelkov v novi delavnici. Pri našem delu nam pomaga kamnoseški stroj Breton s katerim lahko zbrusimo in spoliramo še tako velik element z izredno natančnostjo. Našim kupcem nudimo betonske izdelke po njihovih željah in dimenzijah v najrazličnejših barvah in oblikah in sicer:

 • betonske ograje
 • letne kuhinje
 • betonske kuhinjske pulte
 • urbano opremo kot so klopi, mize,...

Trenutno največ pozornosti posvečamo kvalitetni izvedbi ter najboljši obdelavi betonskih izdelkov kot je brušenje, poliranje, štokanje in krtačenje.

Našim kupcem ponujamo beton različnih frakcij in različnih barv, osnova pa nam služi pran rečni agregat ter sivi in beli cement. Za zagotavljanje boljše kvalitete betonskih mešanic ter odpornost na sol in zmrzovanje, pa uporabljamo kemijske dodatke podjetja Sika.


Če že veste kako bo zgledal vaš betonski izdelek, nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje. m: +386 (41) 625 196

Zahtevnemu naročniku smo po njegovih načrtih in željah izdelali in vgradili betonske police okoli kamina. Terac izgled smo dosegli s finim poliranjem posameznih elementov. Prikaz po fazah:

 • izdelava "šablon" za izdelavo elementov
 • betoniranje montažnih elementov
 • vgradnja kamnite frakcije po vrhu betonskih elementov frakcije 8 mm, različne barve kamnitih frakcij
 • brušenje betonskega cementnega mleka po vrhu elementov, poliranje elementov
 • montaža elementov
 • finalni izgled betonske terac police okoli kamina

Ker nam mnenje stranke veliko pomeni, smo si dovolili zapisati njen odziv: "Nisva verjela, da bo v resnici zgledalo tako prijetno in enkratno, hvala vam GPKB-jevci! Mojstri z velikim M!"

V naši trdni ponudbi so tudi betonski podstavki različnih dimenzij, ki jih lahko uporabite za:

 • nosilec senčnika
 • bojo za čoln (corpo morto)
 • vrtni podstavki za rože in rastline v večjih loncih

 

Podkategorije

Izdelujemo mize iz betona. Lahko jedilne ali vrtne, vse so odporne na vreme in vašo slabo voljo.

terraco ali terac je površina iz naravnega kamna, ki jih dodamo cementu ter na koncu vse fino zbrusimo in poliramo in poliramo in poliramo, dokler se ne sveti

Ostali vzorci

Betonske ograje je možno naročiti tudi v drugih obdelanih vzorcih. Slike izvedenih izdelkov objavimo v kratkem.

Lahko pa skupaj z ograjo pridobite še vidno hišno številko, ki je bila do sedaj vedno zakrita.

ograja5

Koristne pravne informacije

Ograje, ki jih postavimo okrog doma, so običajno namenjene omejevanju dostopa tujih oseb na parcelo, dvorišče ali vrt in s tem zagotavljanju zasebnosti. Kakšno ograjo lahko postavimo in katera dovoljenja potrebujemo zanjo, smo preverili na ministrstvu za okolje in prostor.

Za ograjo, ki jo gradimo hkrati s hišo in je torej predvidena v projektu za pridobitev gradbenega dovoljenja za hišo, ni treba pridobivati ne lokacijske informacije ne posebnega gradbenega dovoljenja. Postavitev ograje je namreč ena od faz gradnje hiše in ograja v tem primeru ni objekt, ki se gradi samostojno. Seveda mora biti ta natanko takšna in mora stati natanko tam, kot je zapisano v gradbenem dovoljenju za hišo.

Ograja, ki jo nameravamo postaviti okrog hiše, v kateri že živimo, je v zakonu o graditvi objektov predvidena kot pomožni objekt in sodi med enostavne objekte, za katere običajno zadostuje lokacijska informacija. Gradbeno dovoljenje ni potrebno, če je v lokacijski informaciji vidno, da je gradnja v skladu z občinskim izvedbenim prostorskim aktom, njena velikost, način gradnje in odmik od meje sosednjih zemljišč pa so v skladu z občinskimi predpisi. Seveda je treba pri tem upoštevati tudi določbe zakona o graditvi objektov, po katerih mora biti ograja najmanj pol metra oddaljena od meje sosednjega zemljišča, njena konstrukcija pa ne sme posegati v sosednje zemljišče, če ni določeno drugače z občinskimi predpisi.7

Vir: http://www.deloindom.si/ni-vseeno-kdaj-postavimo-ograjo

Mnenja in ideje...

dekorativna policka

Terac betonski izdelki

Iz montažnih betonskih elementov vam uredimo dekorativne detajle
GPKB
Sample image

Marka betona C30/37

Trdnostni razred betona je tlačna vrednost betona po 28 dneh izražena v N/mm².
wikipedia
Sample image

Stopnice iz betona

Ta bo pa trda.
wikipedia
Sample image

Gradimo v Ljubljani

Na Rudniku bo kmalu zrasla nova ograja
wikipedia

Partner: Chemcolor

chemcolor

Najboljša zaščita betona Protectosil BHN in protectosil SC concentrat